Hotel Zvonimir

Destinácia: Chorvátsko, Krk, Baška
Kód zájazdu: 1056090
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Zvonimir

TV chladnička,minibar salón krásy jacuzzi, vírivka vodné lyže potápačské centrum, lekcie potápania windsurfing, surf masáž sauna wellness, spa tenis bazén vnútorný parkovisko tobogan, šmýkačka detské animácie detský bazén vodné športy na pláži plážový servis okruhliaková pláž fitness centrum trezor animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 250 m
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Komfortne zariadený moderný hotel leží priamo pri nádhernej štrkopieskovej pláži pred hotelom Corinthia, cca 250 m od centra mesta Baška. Naturistická pláž 1 km v kempe Bunculuka.

VYBAVENIE:
reštaurácia, plážová reštaurácia, aperitív bar, kadernícky salón, zmenáreň a trezor na recepcii, parkovisko.

UBYTOVANIE:
klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky, izba štandard je bez balkóna s výhľadom na more, comfort s balkónom a výhľadom do parku, superior s balkónom a výhľadom na more, junior suita má 2-lôžkovú spálňu a obývaciu izbu s prístelkami pre 2 detí. Všetky Izby majú TV-SAT, telefón, minibar, trezor, pripojenie na internet zdarma, kúpeľňu so sprchou a sušičom na vlasy.

STRAVOVANIE:
raňajky a večere v hotelovej reštaurácii formou švédskych stolov, možnosť doobjednania obedov á la carte.

ŠPORT A ZÁBAVA:
spoločné s hotelom Corinthia, vnútorné bazény so sladkou vodou – detský bazén, bazén pre dospelých, 2 vírivky, vonkajšie bazény so sladkou vodou – bazén pre dospelých s vodnými efektmi, 2 detské bazény, tobogan, fitnes centrum. Za poplatok ležadlá pri bazéne, nové wellness centrum sauna, vírivka, masáže, beauty centrum, vodné športy, potápanie, škola potápania, windsurfing, vodné lyžovanie, parasailing, 7 tenisových kurtov. Zábava a animácie pre deti aj dospelých.
Generované systémom ProfiTour