Apartmány Vera Natura, La Menara, Bahia De Vera

Destinácia: Španielsko, Andalúzia, Almería
Kód zájazdu: 1056297
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Naturizmus

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Vera Natura, La Menara, Bahia De Vera

TV domáce zviera chladnička,minibar diskotéka volejbal parkovisko detské ihrisko detský bazén piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 2 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m

Vera Natura je na 1,5 km dlhej ploche pri rozľahlej piesočnatej pláži, vyhradenej výlučne pre naturistov. Doprava: individuálna alebo letecká do Malagy alebo Almerie

Ubytovanie:
V stredisku sú 4 typy ubytovania:

apartmán typ 2: Jednospálňové apartmány (2-4 osoby, 45-50 m2) majú zvyčajne francúzske dvojlôžko, s nočnými stolíkmi, písací stôl a veľkú skriňu v spálni a halu s dvomi posteľami alebo pohovkou, stolíkom, jedálenským stolom alebo pultom, kreslami, televízorom so satelitom. Kuchynka je vybavená dvojplatničkou, elektrickým grilom, kávovarom, mikrovlnkou, mrazničkou a pultom so 4 stoličkami. Všetky potrebné hrnce a panvice, riad a príbor sú k dispozícii. Kúpeľňa má klasickú alebo rohovú vaňu, umývadlo a záchod. Na prízemí majú apartmány súkromný vnútorný dvorček so záhradou vybavený stolíkom, kreslami a dvoma slnečníkmi. Apartmány situované na poschodí majú súkromnú terasu so stolíkom a kreslami. Lôžkoviny a uteráky sú poskytované. Detské postieľky sú k dispozícii bez príplatku.

apartmán typ 3: Dvojspálňové apartmány (v Torremar Natura max 4 osoby, inak max. 6 osôb, 60-65 m2) majú dve spálne, vybavenie ako v type 2.

apartmán Duplex, typ 5: Dvojspálňové apartmány mezonetového typu (4-6 osôb, 75-78 m2) majú vybavenie rovnaké ako typ 3, ale izby sú rozložené na dvoch poschodiach.

Strava:
Individuálna

Vybavenie:
V stredisku je vyhrievaný krytý bazén, otvorený bazén so sladkou vodou, detský bazénik, plážový volejbal a ihriská pre deti. Reštaurácia a snack bar sú priamo na pláži a servírujú sa tu jedlá a la carte. Stredisko má dobre zásobovaný supermarket, servisnú práčovňu a recepciu s personálom ovládajúcim všetky svetové jazyky, kde je možno využiť aj trezor. 

Šport a zábava:
V stredisku je vyhrievaný krytý bazén, otvorený bazén so sladkou vodou, detský bazénik, plážový volejbal a ihriská pre deti. Diskoklub „El Pintor“ je dobre situovaný a v sezóne je otvorený denne.

Generované systémom ProfiTour