Villa Viktory

Destinácia: Chorvátsko, Istria, Umag
Kód zájazdu: 1150544
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Villa Viktory

TV domáce zviera chladnička,minibar gril, ohnisko tenis parkovisko vodné športy na pláži internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 1 km
Vzdialenosť od pláže: 300 m

Villa Viktory sa nachádza v malom letovisku Punta pri meste Umag, na pobreží Jadranského mora. Ponúka moderne zariadené klimatizované apartmány s balkónom a vonkajší bazén. Parkovanie je možné v blízkosti vily. Vo všetkých apartmánoch je k dispozícii kompletne vybavená kuchyňa s kuchynským riadom, mikrovlnnou rúrou a jedálenským kútom. V každej obývacej izbe sú k dispozícii rozkladacie pohovky a satelitná TV. V moderných kúpeľniach sú pripravené toaletné potreby.


apt A4  40m2 - má spálňu, obývaciu miestnosť s vybaveným kuchynským kútom a rozkladacím gaučom pre 2 osoby, SAT / TV, kúpeľňu, klimatizáciu, balkón, WI-FI.

apt B4  45m2 - má spálňu, obývaciu miestnosť s rozkladacím gaučom pre 2 osoby, samostatná kuchyňa, SAT / TV, kúpeľňu, klimatizáciu, balkón, WI-FI.


Vlastné pokrmy si môžete pripraviť na grile priamo na mieste. Villa Viktory je vzdialená 300 metrov od pláže a 1 km od centra mesta Umag. V bezprostrednej blízkosti vily nájdete reštaurácie, obchody a kaviarne. Počas pobytu môžete objavovať krásy historického centra mesta.

Tenisové kurty cca 800 m

Generované systémom ProfiTour