Vianočný Krakow

Destinácia: Poľsko, Malopoľské vojvodstvo, Krakov
Kód zájazdu: 1206631
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy
Advent

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

1 - DŇOVÝ POZNÁVACÍ ZÁJAZD
Vianočné trhy v poľskom meste Krakow patria medzi najkrajšie v strednej Európe. Mesto Krakow láka        svojich turistov nielen v letnom období, ale aj nádhernou výzdobou počas zimy. Okrem historických pamiatok Vás očaria aj vianočné stánky s nádychom dávnej histórie.

PROGRAM:
Odchod z Prešova v skorých ranných hodinách. Pokračovanie v ceste do KRAKOWA, poľského mesta na rieke Visla. Prehliadka zámockého komplexu Wawel, ktorý predstavuje kultúrny a národný symbol Poľska s možnosťou nahliadnuť do kráľovských apartmánov s unikátnou zbierkou. Presun do gotickej katedrály (korunovačné miesto kráľov) so známym zvonom Zygmund. Pokračovanie v prehliadke mesta: Rynek Glówny (najväčšie námestie v strednej Európe), tržnica Sukiennica (postavená v renesančnou štýle), Mariánsky kostol Nanebovzatia Najsv. Panny Márie (jeden z najcennejších gotických oltárov v Európe). V tomto čase už Krakow dýcha vianočnou atmosférou a je nádherne vyzdobený. Po prehliadke pamiatok individuálne voľno. Návšteva vianočných trhov na hlavnom námestí plných špecialít poľskej kuchyne - trdelníky, langoše, klobásy a iné grilované špeciality, varené víno, perníky s možnosťou nákupu darčekov - tradičnej ľudovej keramiky, umeleckých a remeselných prác a ukážky remesiel. Návrat do Prešova vo večerných hodinách.
 
Cena obsahuje:                     

- autobusová doprava
- služby sprievodcu CK

Nepovinný príplatok:        

- komplexné cestovné poistenie 2,50€ /osoba /deň                                                                             

CK si v prípade nutnosti vyhradzuje právo zmeny trasy a poradia programu pri zachovaní obsahu zájazdu, prípadne presun iným dopravným prostriedkom počas prehliadky miest. Pre realizáciu zájazdu pri zachovaní ceny zájazdu je nevyhnutných najmenej 40 účastníkov.

Krakow

Generované systémom ProfiTour