COSTA SMERALDA

Costa Smeralda_1 Costa Smeralda_6 Costa Smeralda_5 Costa Smeralda_4 Costa Smeralda_3 Costa Smeralda_2 Costa Smeralda_7
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1319341
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Plavby

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Popis:
PLAVBA so slovenským SPRIEVODCOM a autobusovou DOPRAVOU zo SLOVENSKA
JANOV · MARSEILLE · BARCELONA · CAGLIARI Sardínia · NEAPOL · CIVITAVECCHIA Rím · JANOV

Program:

1. deň:
Odchod autobusu zo Slovenska v neskorších popoludňajších resp. večerných hodinách NON STOP do Talianska cez Rakúsko. Počas cesty do prístavu vás náš sprievodca oboznámi so životom na palube lodí Costa Cruises, organizačnými pokynmi a programom zájazdu.

2. deň:
V dopoludňajších hodinách príchod do mesta JANOV v oblasti Ligúria. Presun do prístavu. Registrácia a check-in na loď. V popoludňajších hodinách zoznamovacia prehliadka s loďou, ubytovanie a bezpečnostný nácvik pred vyplávaním. Plánované odplávanie z prístavu o cca 18.00 hod.

3. deň:
Priplávanie o cca 09.00 hod. do druhého najväčšieho francúzskeho mesta MARSEILLE. Marseille je hlavné mesto regiónu Provensálska, ktoré ponúka návštevníkom množstvo historických pamiatok (bazilika Notre-Dame de la Gardea, pevnosť Chateau d' If), malebných uličiek, široký bulvár La Canebiére, ktorý lemujú historické budovy, reštaurácie a obchodíky. Plánované odplávanie o cca 18.00 hod.

4. deň:
Priplávanie o cca 08.00 hod. do španielskeho mesta BARCELONA. Navštíviť môžete slávnu ulicu La Rambla s množstvom butikov, reštaurácii, barov a kaviarní, katedrálu Sagrada Familia či futbalový štadión FC BARCELONA. Plánované odplávanie o cca 18.00 hod.

5. deň:
Plavba po mori Voľný deň môžete využiť k návšteve lodných kúpeľov, fitness centra, kaviarne, divadla. Prípadne môžete len tak odpočívať na palube lodi, tešiť sa z plavby a užívať si skvelé nápoje v lodnom bare.

6. deň:
Priplávanie o cca 07.00 hod. do talianskeho mesta CAGLIARI, hlavného mesta Sardínie. Mesto je kultúrnym a umeleckým miestom ostrova. Jeho najzaujímavejšou časťou je Castello, kde sa nachádza väčšina historických pamiatok ako je katedrála Santa Maria, významné archeologické múzeum Cittadella dei Musei a rímsky amfiteáter. Plánované odplávanie o cca 16.00 hod.

7. deň:
Priplávanie o cca 10.00 hod. do talianskeho prístavného mesta NEAPOL, ktoré láka návštevníkov nielen svojou bohatou históriou ale taktiež najslávnejšími vykopávkami na svete v jeho blízkosti, Pompejami a neďalekou sopkou Vezuv, ktorá poznamenala históriu. Plánované odplávanie o cca 20.00 hod.

8. deň:
Priplávanie o cca 08.00 hod. do mesta CIVITAVECCHIA, ktoré slúži ako vstupná brána do hlavnej metropoly Talianska, Ríma. Symbol mesta je pevnosť Fortezza Michelangelo. Významným archeologickým náleziskom z rímskeho obdobia sú aj Taurínske (Trajánske) kúpele. Plánované odplávanie o cca 19.00 hod.

9. deň:
Návrat do talianskeho prístavu v JANOVE o cca 08.30 hod., vylodenie, krátka prehliadka mesta Janov*. Prehliadka so slovenským sprievodcom, s ktorým navštívite všetky dostupné zaujímavosti. Vo večerných hodinách odchod na Slovensko. (*uskutoční sa v prípade záujmu).

10. deň:
Príchod na Slovensko v ranných resp. dopoludňajších hodinách.


Stravovanie:
plná penzia

Doprava:
bus

Zľavy:
prístelky pre dospelé osoby alebo deti sú možné na vyžiadanie.

Poznámky:
Počas zastávok v jednotlivých prístavoch možnosť fakultatívneho výletu do okolia so sprievodcom lodnej spoločnosti COSTA CROCIERE (v anglickom jazyku) resp. podľa záujmu so slovensky hovoriacim sprievodcom alebo absolvovať individuálny program.

Generované systémom ProfiTour