Historická Viedeň a po stopách cisárovnej Sissi

Destinácia: Rakúsko, Viedeň, Viedeň (Wien)
Kód zájazdu: 1352687
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Skoro všetci si pamätáme nezabudnuteľný film Sissi s Romy Shneider. Vydajte sa s nami po stopách cisárovnej Sissi a spoznajte jej skutočný súkromný život, do ktorého nedovolila počas svojho života nikomu nahliadnuť. Život Sissi bol popretkávaný mnohými šťastnými chvíľami, najrôznejšími zvratmi a smutnými tragédiami.
Viete, že Sissi vážila pri svojej výške 172 cm len 45 kg alebo že sa v neskoršom veku nenechala portrétovať ani fotografovať, aby si ju všetci pamätali ako najkrajšiu cisárovnú? Dvorná dáma, ktorá jej česala vlasy, musela zakaždým ukázať kefu s vlasmi a ak bolo vyčesaných vlasov viac, trestala ju.
Takéto zaujímavosti a pikošky sa dozviete v múzeu Sissi  a taktiež si pozriete  krásne cisárske apartmány, uvidíte šaty cisárovnej, jej osobné veci, vypočujete si aké ceremónie sa na cisárskom dvore dodržiavali a mnoho ďalších informácií ohľadne cisárskeho dvora.  
Po prehliadke múzea na vás čaká prehliadka najvýznamnejších historických pamiatok Viedne - Dóm Svätého Štefana, Radnica, Parlament, Opera,...
Samozrejme budete mať dostatok času na individuálne voľno a posedenie si pri kávičke.

Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
prehliadku historickej časti Viedne
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
Všetky nástupné miesta budú realizované.
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
cisárske apartmány - 13,90  € / dospelá osoba, 8,20 € / deti 6-18 rokov, 12,90 € / študenti od 19-25 rokov
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Viedeň

Generované systémom ProfiTour