Zámok v Laxenburgu, čokoládovňa s plavbou po podzemnom jazere

Destinácia: Rakúsko, Dolné Rakúsko, Laxenburg
Kód zájazdu: 1352705
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách. Prvou zastávkou bude čokoládovňa Hauswirth, ktorá patrí medzi najväčších výrobcov cukroviniek v Rakúsku. Ochutnáte čokoládové výrobky, spoznáte proces výroby čokolády a kto bude mať záujem,  môže si rôzne čokoládové pochúťky aj zakúpiť. 
Náš výlet bude pokračovať do Laxenburgu, ktorý si jednoducho nemôžete nechať ujsť, pretože práve tu sa Sissi narodil korunný princ Rudolf. Hneď pri príchode Vás očarí pekne udržiavaný zámocký park. Na umelo vybudovanom jazere sa týči vodný zámok Franzesburg, ktorý budete mať možnosť navštíviť.
Obklopuje ho 25 hektárov rybníkov a vodných kanálov.  Od samého začiatku bol Franzesburg navrhnutý ako múzeum a reprezentačné priestory, a v jej vnútri sa nachádzajú bohato zdobené drevené kazetové stropy, kožené tapety, mramorové dlažby a početný mobiliár. Zažite pri prehliadke Franzensburgu lesk a osudy habsubrskej dynastie. 
Romantický Laxenburg je miesto, kde môžete stráviť naozaj pekný oddychový deň, či už prechádzkami po parku, jazdou na vláčiku, alebo člnkovaním po jazere. 
V popoludňajších hodinách sa zastavíte v jaskyni, kde na vás čaká plavba po najväčšom podzemnom jazere v Európe Hinterbrühl, pri ktorej si vychutnáte nádherné farebné odlesky od vodnej hladiny.
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží  e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky :
Nitra 6 € (garantovaný zvoz),
Sereď 6 € (garantovaný zvoz),
Trnava 6 € (garantovaný zvoz),
Bratislava – bez príplatku. 
Všetky nástupné miesta budú realizované.
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň
komplexné vstupné do Laxenburgu po zľave 13  € / osoba ZAHŔŇA: vstupné do zámku, vstupné do parku, kompa k zámku 
plavba po podzemnom jazere - 16 € / osoba ( po skupinovej zľave )
vstupné do čokoládovne na exkurziu -zadarmo
Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Laxenburg

Generované systémom ProfiTour